fdfdf.jpg
Selvisin koulupäivästä (maanantai ei oo oikeen mun päivä kuten otsikossaki lukee ='D) ja nyt sitte tulin käväseen tässä. Sovittiin Nellin, Elisen ja Tiinan kans et kasaannutaan johonki tänään ko ollaan kerranki kaikki vapaita. Siis zomg, oltiin viime viikollaki keskiviikkona yhessä. Ei oo pitkään aikaan sattunu tämmöstä. Siis jooooo joka viikko on käyty kuvataidekoulussa yhessä mutta se nyt on nykyään mitä on.

Meän ohjaaja on yks turhakkeitten turhake. Kuuntelee vaa mitä me phuutaan ja pistää väliin semmosia "elämän viisauksia" jotka ei liity mihinkään. Tyyliin puhutaan jostaki iha randomista elokuvasta ja sit se pistää siihen väliin jotain "Niin mutta kyllähän te tiedätte että kaikkea ei voi saada" just sillee whaaa come again? Ja nyt se on sitte päättäny hajottaa meän ryhmän ko muka vaa puhutaa siellä eikä tehä mitää... Joo eihä me saa'akkaa ku suurinpiirtei yks työ valmiiks kerrassa tällä hetkellä d44. Ja mikä ihme pakkotyölaitos seki on? Ollaan rebelrebeleitä eikä mennä mennä ollenkaan koko paskaan tällä viikolla =P On muutenki nii vittumainen ihminen etten käsitä miten me ollaan kestetty sitä kaikki nää vuodet. Ehkä meän Marjon-kestämis mittarit tarvi useamman vuoden täyttyäkseen, tai sitte meistä on tullu nii rebeleitä että meillä on tarve pistää sille vastaan joka ikisestä asiasta, niinku se itte tuntuu aattelevan. ei voi sanoa ku että no lol.Me käyään siellä samasta syystä ku jotkut  pariskunnat tanssikursseilla; että olis muutaki yhteistä ku koti. Siis harrastus. Ainoa asia mistä me ollaan valitettu on se että me tehään kuivia töitä. Siis ollaan tehty alkuvuosi jotain "jee piirretäänpä mallista tämmöne orja-patsas jee ja sitte tehään vitun kuivat oma kuvat joita kukkaa ei halua tehä jeejee!". Voi se olla että me ollaan sen mielestä vaan stereotypisiä nuoria joitte on pakko pistää vastaan aikusille mutta ei tosiaankaa olla. Siis ei tosiaankaa, mutta tuskin sekkää kaikista ihmisistä tykkää...?

Yks piirre ihmisissä mitä en voi sietää on just tommonen helvetin lokerointi. "Sää oot nyt siinä iässä" ja "Tuo nyt kuuluu tohon nuoruuteen" on siis niin semmosia lauseita että sais painaa deleteä =D Siis tottakai stereotypiat osuu jonkun kohdalla oikeaan mutta hei, ihmiset on liian erilaisia. Hassua että ihmiset aina sanoo 'et joo tossa iässä sulla onki tommonen musta kausi niinku muillaki' ja silti 'normi-tyypit' on enemmistö. Ei niitä mustia tyyppejä ees niin paljon oo et vois sanoa että kaikilla on musta kausi ja joillaki on vaan ihan oikeasti semmonen olo että ne haluaa pukeutua mustaan, tuskin sillä iän kanssa mitään tekemistä on. Ainaki mun ikäsissä näitä "vähemmän ernuja" on suhteessa niihin ernuihin vähemmän. Ei kai ne muute ernuja olis...? Toisaalta, kaikki me ollaan erilaisia, eikä se että pukeutuu mitäänsanomattomasti tarkoita sitä että olis tylsä ja mielikuvitukseton ihminen. Kaikkia ei yksinkertasesti kiinnosta minkälaisen viestin ne antaa ulkokuorellaan ja toisia taas kiinnostaa vähän liikaaki.(*viatonta viheltelyä*)

Mut joo, pointtina lähinnä tässä vähä liikaa rönsyilevässä (ikinä oo aiheesta eksytty ;D) viestissä oli se että en tykkää (ja on typerää) kun ihmiset arvostelevat iän mukaan :p Tietenki vanhemmat on usein viisaampia ku ovat enemmä mualimmaa nähneet, mutta ei me nuoremmatkaa tyhmiä aina olla.Riippuu ihmisestä, ei iästä.

Mut joo, mun ei pitäny jämähtää tähän 8DD Ja kirjotin taas paskaa jota kukkaa ei varmaan lue mutta mulla oli inspispinspis ja huvitti kirjottaa ;p

Peace, love and all junk like that
Negai

------

I will be okay

someday

<3