fragmeetyh.jpg
Heippatirallaa pienet ja suuret! Hiihtoloma alkoi (HALLELUJA<3) ja nyt on sitte aikaa tehä kaikkea. Kirjottaa tännekki, lol. Eilen sain aika paljon tehtyä, jopa alotettua Heartless<3iä. Lähinnä sivun suunniteltua ja alotettua sitä vähän tosin. Muuta sain sitte piirrettyä, mutta en mittää mitä mun piti (hyvä minä)... Eiku joo piirsin mää Aliothin :p =D Sitte ne muutki oli semmosia joooooo no värkkäilempä tällasta. :p Mutta sainpaha kaikenlaista aikaan kuitenki.

Kävin tännää lumilinnassa. Oli iha kivan näköstä, ei se ennää tosin oo nii wuuuu juttu ku ei oo lapsi. Veistokset oli hienoja, ne on tänä vuonna merirosvo aiheisia. Tai meri yleensä, ol isiellä jotai viikinkejä. Joillaki oli just häät siellä kappelissa ku oltiin siellä. Kyylättiin tornin päältä ku ne käveli pois sieltä... En mää vaa haluais pittää häitä noi kylmässä paikassa, mutta noo, makunsa kullaki :p En muistas niistä häistä varmaa jälkeenpäin muutako että siellä oli helvetin kylmä ja halusin äkkiä sisälle. No jaa, tuskin mää kappelissa naimisin ikinä menisikää. En viihy kirkoissa. Onha ne sieviä kattoa mutta ahistavia olla sisällä. Yleensä inhoan ristejäki ittelläni. Nytte tosin tein omituisuuksia ja ostin markkinoilta ristin. Se oli nii sievä etten voinu jättää sitä sinne. Se on tommone hopeinen ja siinä on musta kivi tossa keskellä... Makso vaa viis euroa, mutta se ei oo mittää oikeeta hoppeeta juu nou :p En oo pitäny sitä vielä missää... saa nähä luuleeko ihmiset että oon tullu uskoon ;DD en tosiaankaa oo, thanks for your concern, tykkään vaa ristin designista. Muuta se ei mulle merkkaakaan.

Ostin sieltä markkinoilta kans sellasen merirosvo (toisen :'D) kangasmerkin ja lakuja. Tottakai, traditioha se on :p

Tänää on täydellinen kuun pimennys. Aion mennä kuvaamaan sitä, ehkä katolle. Uskallan mennä sinne, mutta alastulo on vähän... ahistavaa. Nuo meän portaat on semmoset metalliset tikkaat, enkä tiiä kuinka jäässä ne on. Haluan kuitenki mennä ulos, en oo pitkää aikaa näi myöhää ollu ulkona ja ku mulal on meikitki naamassa eikä siellä kovin kylmä oo nii mikäs siinä :D Ihan ku jotain siellä ulkona kiinnostas onko mulla meikkiä naamassa vai ei... *snort*

Kuinkaha moni siellä ees on tähän aikaan? =DDDD ;p Ei  varmaa kukkaa.

Nyt ei jaksa kirjottaa enempää so

Peace, love and all junk like that
Negai